Opfølgningskursus i prøvetagning

TystofteFonden inviterer hermed til opfølgningskursus i prøvetagning af frø. Kurset er relevant for alle erfarne prøvetagere der ønsker at opretholde deres autorisation i prøvetagning af certificerede frø og sædekorn.

TystofteFonden afholder opfølgningskursus i prøvetagning af frø d. 29. november 2017 på Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C.

Jf. bekendtgørelserne for hhv. markfrø og sædekorn, skal autoriserede prøvetagere mindst en gang hvert andet år deltage i opfølgningskursus i prøvetagning, for at opretholde autorisation som prøvetager.

Tilmelding til grundkursus i prøvetagning af frø kan ske ved at udfylde nedenstående blanket og sende til certificering[AT]tystofte.dk

Tilmelding skal være os i hænde senest d. 1. november 2017 og er først gyldig når kursusafgift er betalt. Så snart betaling er registreret modtager I bekræftelse på jeres tilmelding via mail.

Kursusgebyr udgør kr. 2.237 (heraf moms kr. 447) og indbetaling sker via bankoverførsel til:

  • Reg. nr. 2204     Konto nr. 8981874197

Ved indbetaling skal følgende oplyses:

  • Deltagerens navn og teksten ”Opfølgning PRT 2017”

Kursusgebyr vil ikke blive refunderet hvis kursusdeltager afmelder kurset efter tilmeldingsfristen.

Alle kursusdeltagere vil inden kurset modtage program og praktiske oplysninger. ”Instruks i Prøvetagning af frø” kan hentes på TystofteFondens hjemmeside og skal medbringes til kurset.

Forplejning i form af morgenmad, frokost, frugt, kage og kaffe er inkluderet i kursusafgiften.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte TystofteFonden på tlf. 8172 8401 eller mail

Tilmeldingsskema Opfølgningskursus 2017